Mainospaita.net > Sekalaisia

Sekalaisia

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Blåkläder Housut palosuojattu

 

Blåkläder Housut palosuojattu | lisätiedot
Kaksi sisään ommeltua etutaskua. Läpälliset palvetakataskut. Kaksi irrotettavaa läpällistä reisitaskua, yhdessä meisselitasku sekä läpällinen työkalutasku. Paikat irrotettaville riipputaskuille (lisävaruste). Polvisuojataskut. Heijastintere. EN531 A, B1, C1, E1. EN470.

 

90.00 €
132.00 €


Projob Housut

 

Projob Housut | lisätiedot
Erittäin kovaan käyttöön tarkoitetut housut! Kaksi syvää sivutaskua, joissa Cordura-vahvikkeet. Reisissä ja takapuolessa kulumista vähentävät Cordura-vahvikkeet. Kaksi irrotettavaa riipputaskua. Korotettu selkäosa lisää mukavuutta. Takana paikkataskut. Reisitaskussa paikat puhelimelle, kynälle ja työkaluille. D-lenkki. Mittatasku, jossa työkalutasku, kynätasku ja puukkonappi. Polvisuojataskut avataan sisäpuolelta.

 

70.00 €
90.00 €


Projob Housut

 

Projob Housut | lisätiedot
Housuissa sileä etumus. Sivutaskut, oikealla puolella vetoketjullinen piilotasku. Takana kaksi paikkataskua. Kaksi reisitaskua: oikeanpuoleisessa paikka matkapuhelimelle, papereille ja kynille, vasemmalla puolella suuri, läpällinen tasku, jossa puhelintasku (soveltuu vanhemmille kännyköille). Cordura-vahvikkeet sivutaskujen etureunoissa, mittataskussa, taka- ja reisitaskujen alaosassa sekä lahkeensuissa. Sisäpuolella polvisuojataskut. Taka- ja reisitaskut soveltuvat Inbag-taskuille.

 

46.00 €
59.00 €


Projob Liivi

 

Projob Liivi | lisätiedot
Vyössä säädettävä solki, jonka ansiosta liivi pysyy paikallaan ja kuormitus on mahdollisimman pieni. Edessä kaksisuusntainen vetoketju. Kaksi D-lenkkiä. Leveät olkaimet, joissa tarrasäätö. Rinan päällä kaksi riipputaskua, joissa kynävälikkö ja napilla suljettava työkalulokero. Sisätaskut käsineille tai papereille. Kummallakin puolella puukkonappi ja puukonpidike. Neljä riipputaskua. Edessä olevissa riipputaskuissa on lisätaskuja, toisessa työkalulenkkejä. Riipputaskut on vahvistettu 100%:n Corduralla. Kaksi säädettävää vasaralenkkiä.

 

58.00 €
74.00 €


Projob Liivi

 

Projob Liivi | lisätiedot
Vyössä säädettävä solki, jonka ansiosta liivi pysyy paikallaan ja hartioihin sekä olkapäihin kohdistuva kuormitus on mahdollisimman pieni. Edessä kaksisuuntainen vetoketju. Kaksi D-lenkkiä. Leveät olkaimet, joissa tarrasäätö. Rinnan päällä kaksi riipputaskua, joissa kynävälikkö ja napilla suljettava työkalulokero. Sisätaskut käsineille ja papereille. Kummallakin puolella puukkonappi ja puukonpidike. Neljä riipputaskua. Edessä olevissa riipputaskuissa on lisätaskuja, toisessa työkalulenkkejä. Riipputaskut on vahvistettu 100% Corduralla. Kaksi säädettävää vasaralenkkiä.

 

58.00 €
74.00 €


Projob Takki

 

Projob Takki | lisätiedot
Vetoketju kauluksen reunaan saakka. Kiinnitys edestä painonapeilla. Kaksi vekkipohjaista rintataskua, joissa Cordura-vahvistetut läpät. Rintataskujen alla lenkit Inbag-taskuille. Kaksi syvää sivutaskua. Suuret sisätaskut: tilava tasku papereille ja pienempi, vetoketjullinen tasku. Säädettävä helma ja hihansuut Cordura-vahvikkeilla.

 

65.00 €
83.00 €


Blåkläder Riipputaskuliivi

 

Blåkläder Riipputaskuliivi | lisätiedot
Kaksi riippurintataskua safety strapseilla, toinen puhelintaskulla ja toinen patenttinapeilla sekä puukonpidikkeellä. Neljä vahvistettua riipputaskua, joista etutaskut kolmiosaiset ja takataskut erikoisen leveät. Vetoketju listan alla. Pidennetty selkäosa.

 

47.00 €
60.00 €


Projob Avohaalari

 

Projob Avohaalari | lisätiedot
Leveät olkaime, joissa tarrasäätö. Selkäosa joustoneulosta. Rinnan päällä kaksi riipputaskua, joissa kynävälikkö ja napilla suljettava työkalulokero. Sisätaskut käsineille tai papereille. Kummallakin puolella puukkonappi ja puukonpidike. Neljä riipputaskua, joista kaksi voi työntää sisään taskuihin. Edessä olevissa riipputaskuissa on lisätaskuja, toisessa työkalulenkkejä. Riipputaskut on vahvistettu 100% Corduralla. Kaksi säädettävää vasaralenkkiä. Kaki D-lenkkiä. Reisitaskussa paikat puhelimelle, kynälle ja työkaluille. Mittatasku, jossa työkalutasku, puukkonappi ja vahvikkeet. Suuret takataskut. Cordura-polvisuojataskut, avaaminen sisältäpäin ja säädettävä polvisuojan korkeus. Muotoillut polvet. Jalan takapuolella Cordura-vahvike. Reisitaskut soveluvat Inbag-taskuille.

 

47.00 €
60.00 €


Blåkläder Avohaalari

 

Blåkläder Avohaalari | lisätiedot
Cordura-polvisuojataskut. Kaksi riippurintataskua safety strapseilla, toinen läpällä ja toinen patenttinapeilla ja puukkolenkillä. Vasaralenkki. Kaksi riipputaskua edessä, jotka voidaan laittaa etupaljetaskujen sisään. Kaksi riipputaskua takana. Reisitasku, jonka päällä kynätasku ja lisätasku sekä kännykkätasku. Listan alla vetoketju. Joustoselkä, joka takaa hyvän liikkuvuuden. Meisselitaskut riipputaskujen päällä. Säätömahdollisuus olkasaumoissa. ID-henkilökorttitasku.

 

67.00 €
85.00 €


Projob Housut

 

Projob Housut | lisätiedot
Kovaan käyttöön suunnitellut riipputaskuhousut, jotka on vahvistettu 100% Corduralla. Reisitaskuissa paikat puhelimelle, kynälle ja työkaluille. Kaksi säädettävää vasaralenkkiä. Kaksi D-lenkkiä. Mittatasku, jossa työkalutasku ja puukkonappi. Cordura-polvisuojataskut, avaaminen sisältäpäin ja säädettävä polvisuojan korkeus. Muotoillut polvet. Jalan takapuolella Cordura-vahvike. Suuret takataskut. Taka- ja reisitaskuissa on lenkit Inbag-taskuille.

 

67.00 €
85.00 €


Blåkläder Profil-pusero

 

Blåkläder Profil-pusero | lisätiedot
Kaksi paljerintataskua läpällä ja tarrakiinnityksellä. Toisen rintataskun päälle ommeltu kaksiosainen kynätasku. Kaksi sivutaskua. Kolmiosainen kynätasku hihassa. Paljelaskos selässä, joka lisää liikkuvuutta. Säädettävä alahelma. Edessä vetoketju listan alla tarrakiinnityksellä. Kaksi povitaskua, toinen vetoketjulla ja toinen napilla.

 

45.00 €
63.00 €


Projob Pilottitakki

 

Projob Pilottitakki | lisätiedot
Pilottitakki erittäin mukavalla ja lämpimällä teddyvuorella. Rinnassa suuret paikkataskut, joista yhdessä viistoon ommeltu vetoketju ja puhelintasku. Vetoketju kauluksen reunaan saakka. Olkatasku matkapuhelimelle ja kynille. Kaksi syvää sivutaskua. Sisätaskuissa paikat lompakolle ja lehtiölle. Teddyvuori, hihoissa tikkivuori. Kauluksen sisäpuolella teddyvuori. Resori hihansuissa ja vyötäröllä. Olkakappaleissa tummat heijastintereet. Vuori voidaan avata merkitsemistä varten.

 

65.00 €
86.00 €


 Ostoskori

Novoprint Ky, Rautatienkatu 3, PL 74, 38701 Kankaanpää, Finland
puh. (02) 572 3333, sähköpostiosoite novoprint@novoprint.fi
Viimeksi päivitetty 2018-10-04 10:41:43