Mainospaita.net > Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, on se tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Tuotteen on ehdottomasti oltava käyttämätön. Lähetä tuote postitse asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Novoprint Ky / Asiakaspalautus
Rautatienkatu 3 / PL 74
38701 Kankaanpää

Asiakaspalautus on Sinulle maksutonta. Liitä palautuksen mukaan kopio saamastasi kuitista/laskusta. Jos haluat tilalle toisen tuotteen, ole meihin yhteydessä tai kirjoita siitä palautuksen yhteydessä. Kirjoita palautuksen yhteyteen selkeästi tilinumerosi. Palautamme rahat tilillesi 2 viikon kuluessa siitä kun olemme saaneet palautetun tuotteen.

HUOM! Painetuilla tuotteilla EI ole vaihto- tai palautusoikeutta!

Toimitus ja toimitusaika

Toimitamme tuotteet postipaketteina. Posti lähettää Sinulle ilmoituksen tuotteen saapumisesta. Tuotteet toimitetaan 1-2 viikon kuluessa tilauksen saapumisesta, jos asiasta ei toisin sovita tai jos asiasta ei ole toisin ilmoitettu.

Minimitilausmäärä

Tuotteita on ostettava vähintään 50 € suuruisella summalla. Säästä tilaamalla useampi halpa tuote samalla kertaa.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi Osuuspankin verkkomaksuna, jolloin maksu siirtyy verkkopankin kautta myyjän tilille. Voit myös maksaa maksun ennakkomaksuna myyjän tilille. Tilausta ei toimiteta ennen kuin ennakkomaksu on suoritettu.

Tuotteiden hinnat ja toimituskulut

Tuotteiden hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron. Tilaukseesi lisätään aina 14,50 € toimituskulut.

Hinnanmuutokset

Novoprint Ky pidättää oikeudet Mainospaita.net verkkokaupassa myytävien tuotteiden ja toimituskulujen hintojen muutoksiin.

 Ostoskori

Novoprint Ky, Rautatienkatu 3, PL 74, 38701 Kankaanpää, Finland
puh. (02) 572 3333, sähköpostiosoite novoprint@novoprint.fi
Viimeksi päivitetty 2018-10-04 10:41:43